Oldal kiválasztása

Vsi se držite! Izkazalo se je, da sta si Meghan Markle in Camilla Parker-Bowles podobni

Oba sta iz kraljeve družine, a doslej še nihče ni domneval, da je med njima kakšna podobnost. A fotografije nam povedo, da je v modi nekaj, kar imava oba rada ...

Vojvotkinja Meghan je varovalko že večkrat zapravila v kraljevi družini s svojimi drznimi oblekami, vendar je videti, kot da je v trendu. In to ni nič drugega kot majhna torbica, ki jo je princesa Kamilla videla že večkrat.

Vse malenkosti so pomembne za britansko kraljevo družino, na primer od začetka vladanja kraljice Elizabete nosi isto blagovno znamko torbic: Launer je že desetletja na svojih fotografijah predstavljala majhno torbico. Mlajše princese so prav tako prevzele navado, da se držijo ene same blagovne znamke, in videti je, da se je Meghan Markle pridružila liniji.

Med ženskami kraljeve družine je zdaj majhna torba DeMellier Mini Venice postala zelo priljubljena in je bila opažena na več prireditvah v rokah princese Kamille in Meghan.

Fotó: pixabay.com

Oblikovalka podjetja za izdelavo vrečk je v nekem intervjuju dejala, da je seveda počaščena, da bo kraljeva družina te kose oboževala, vendar pa podjetje ni posebej delalo za visoki razred. Pravzaprav ga lahko vsaka ženska, ki jo Meghan obožuje, kupi za 375 funtov …