Oldal kiválasztása

Vse je nared, vplivni menedžer je sprožil vojno napoved Manchester Unitedu

Agent mnogih zvezdnikov, znan po svojih izpadih, je neusmiljeno napadel vodilne pri MU. Je na pragu odhod Pogbaja?

Mino Raiola nikoli ni slovel po omikanem vedenju in diplomatskih izjavah, tokrat mu je po izjavi o Manchester Unitedu uspela celo vojna napoved.

Eden največjih avtoritet z ogromno močjo v svetu nogometa, ki slovi po dvomljivih poslih, je za italijansko Repubblico povedal, da so po njegovem mnenju vodilni v angleškem zvezdniškem moštvu „izgubili stik z realnostjo”, ter dodal, da „nimajo strokovnega športnega koncepta”.

»Sposobni bi bili uničiti Maradono, Peléja in Maldinija,« je navrgel Raiola. Nekaj dni pred tem je pomagal Erlingu Brautu Haalandu iz Salzburga, ki ga je mamil tudi Manchester, skleniti pogodbo z Dortmundom. Takrat je svoje misli povzel bolj prefinjeno:

»Moj varovanec je menil, da to ne bi bil najpametnejši korak v tej fazi njegove kariere.«

Fotó: pixabay.com

Ni težko ugotoviti, da menedžer tokrat ni izbruhnil zaradi Haalanda, temveč zaradi drugega svojega varovanca, in sicer Pogbaja.

Francoski igralec sredine igrišča je trenutno v slabi formi. Čeprav ima z Manchestrom pogodbo do leta 2021, želi doseči, da ga odpustijo (Real Madrid in njegov prejšnji klub Juventus bi ga bila vesela). Zelo očitno je to vzrok, da skuša Riola zaradi te zadeve metati polena pod noge Manchestra.