Oldal kiválasztása

Vsako noč pijte to čudežno pijačo in odvečni kilogrami bodo izginili iz vas

Zvečer popijte kozarec in shujšalo prestavite na turbo hitrost. Prepričani ste lahko o njegovem učinku.

Če ste zadnjih nekaj mesecev doma sedeli v pižami, ni nič čudnega, da se je na vas plazilo nekaj kilogramov. S tem končajte svojo nezdravo prehrano, bodite pozorni na to, kaj jeste, spremenite ga malo po malo in pijte ta koktajl. Pijača vsebuje potrebna hranila, pospešuje presnovo in hkrati spodbuja imunski sistem. Pomaga pri delovanju jeter.

Pričakovani učinki:

Povečan metabolizem, trajna izguba teže. Vse to pomaga preprečevati bolezni srca in ožilja ter sladkorno bolezen tipa 2.

Sestavine:

1 kumara

1/2 limone

1 kos. nariban ingver

1 šopek peteršilja

1/2 skodelice vode

Tukaj je opisano, kako to storiti:

Vse sestavine dajte v mešalnik. Mešajte, dokler ne dobite prijetne pijače. Pijte ga na prazen želodec zjutraj in zvečer pred spanjem. Nekaj tednov in rezultat bo viden.

Kako nastane super učinek?

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Kumara je zelo diuretična zelenjava, njena kalorična vsebnost je zelo nizka. Bogat je z vitamini A, B, C, E, magnezijem, kalcijem, železom, fosforjem. Limona pomaga pri razstrupljanju, odstranjuje odpadne proizvode, ki so se nabrali v telesu. Ni naključje, da se uporablja v domačih pravnih sredstvih. Vsebnost vitamina C je edinstvena. Zaradi visoke vsebnosti pektina zmanjšuje absorpcijo maščob. Ingver je izjemno učinkovit pri pospeševanju prebave. Je protivnetno in pozitivno vpliva na živčni sistem. Njegova učinkovina je gingerol, ki spodbuja želodčne sokove in olajša izbiro hranilnih snovi iz hrane. Peteršilj je učinkovit proti živčnim bolečinam, bogat z vitaminom C. Uporablja se tudi pri zdravilih za preprečevanje srčnih težav.

Nasvet: Ne uporabljajte sladila! Namesto tega v pijačo dodajte pol jabolka, če ste zelo sladki.