Oldal kiválasztása

Vračanja ni: razkorak med Bradom Pittom in njegovim sinom se širi

Maddox se noče sprijazniti z igralcem, ki ga nosi, ker je bil tako odmaknjen od posvojenega sina.

Nekaj ​​je šlo narobe med Bradom Pittom in njegovim sinom Maddoxom na tistem zasebnem letalu leta 2016. Na krovu sta se zvezdnica Ad Astra in takrat 15-letni fant zapletla v velik prepir, ker je bil igralec pijan in naj bi fizično napadel Maddoxa. Angelina Jolie je nato vložila ločitev.

 

Razkorak med igralcem in posvojenim sinom se od nekdaj širi, čeprav se Angelina v zadnjem času trudi rešiti težave med njima. Vendar je Maddox naklonjen, noče spoznati 55-letnega igralca in se niti ne smatra za sina.

 

 

 

Žvižgač je za revijo USWeekly povedal, da je Brad Pitt žalosten, da je bil tako daleč narazen z Maddoxom, da „živi v veliki izgubi.” Vir tudi meni, da 15-letnik s Paxom sploh ne tekne, a igralec se po svojih najboljših močeh trudi izboljšati situacijo.

„Maddox zdaj študira v Aziji, Brad pa je prepričan, da lahko obvlada svoj odnos s Paxom, tako da brat ne more vplivati ​​na to”- je dejal informator.

Fotó: pixabay.com

Maddox Chivan Jolie-Pitt, Angelina Jolie in Pax Thien Jolie-Pitt

Angelina Jolie in Brad Pitt sta se dogovorila, da bosta imela skupno skrbništvo nad otroki, igralec pa se zdi, da imata dobre odnose z drugimi otroki, kot so Zahara, Shiloh, Vivienne in Knox, in poskuša preživeti čim več časa z njimi.