Oldal kiválasztása
News

Voznika ženskega avtobusa je ugriznil pijani potnik

Na avtobusnem postajališču v švicarskem Sankt Gallen je med dvema mošema izbruhnil spor. Kasneje se je razprava začela z avtobusom, ki je izbruhnil, še preden je napadla celo žensko voznico in ena od njih je poskušala privezati avtobus.

Neverjetno je ponosen na svojega podrejenega Ralfa Eigenmanna, direktorja transportnega podjetja Sankt Gallen.

Naši vozniki imajo v izrednih razmerah dve stvari: obvestiti policijo in potnike varovati. Naš voznik je naredil dovolj-je izjavil Eigenmann. Direktor švicarskega mestnega podjetja za javni prevoz je povedal, da je po švicarskem tisku poročal pijani somalski migrant, ki je skušal ukrasti avtobus. Incident se je začel s srečanjem dveh moških na avtobusnem postajališču v mestu. Kasneje se je nesoglasje nadaljevalo pri lokalnem letu, ki je bil od takrat prispel.

Fotó: pixabay.com

Težko težav in kričanje opazil voznik žensko, tako da samo stal nazaj in skušal pomiriti jo dobili od partnerjev kabine razprave. Vendar enemu od njih – 29 letnemu pijanemu somalskemu migrantu – ni bil všeč ženska, ki je ga opomenila, zato jo je najprej udaril v obraz in nato ugriznil. Na srečo je žrtev utrpela le manjše telesne poškodbe in je lahko opozorila policijo in potnike izvlekla iz vozila.

Napadalec brez rokavov je avtobus celo poskušal ukrasti, a ga je voznik preprečil. Afriški priseljenec je še vedno zavrnil pristanek, zato so ga zaprli v takrat praznem avtobusu in ga niso izpustili, dokler niso prispele patrulje.