Oldal kiválasztása

Vojvodinja Meghan delila nenavaden posnetek: s tem želi pomiriti svoje podanike?

Vojvodinja Meghan je posredovala posnetek, ki se na prvi pogled zdi prikupen. Morda želi s tem odvrniti pozornost od razmetavanja denarja svojih podanikov.

Meghan Markle se je nepričakovano pojavila na fotografiranju, s čimer je povzročila nemalo presenečenje. Dogodek so prisotni tudi posneli, še sveži posnetek pa je vojvodinja delila na Sussex Royal Instagramu.

Njena prisotnost seveda ni bila naključna, skupaj z eno od dobrodelnih organizacij se namreč pripravlja na promocijo kolekcije oblačil. Odvijalo se je prav fotografiranje za to znamko oblačil.

Organizacija se dejansko zavzema za dober name: ženskam iz hendikepiranega okolja poskušajo pomagati pri pripravah na razgovor za službo z nasveti in novimi oblačili.

Fotó: pixabay.com

Kot je na posnetku razvidno, se je Meghan ves čas odlično počutila, s člani ekipe se je veliko šalila in smejala. V zaključnem delu videa pa vojvodinja srečna ploska, kar najbrž pomeni, da so fotografije odlično uspele.

Po mnenju strokovnjakov je celotna zadeva dobro premišljena marketinška poteza. Meghan in Harry namreč čedalje bolj vzbujata slabo voljo pri svojih podanikih. Pred kratkim so ju označili kot hinavca, ker nenehno poudarjata varstvo okolja, da bi rada imela zasebnost in živela kot običajna človeka. Vendar ob tem pozabljata, da leti z zasebnimi letali ne preprečujejo klimatskih sprememb, ob tem ju prav tako ne zanima razsipništvo.