Oldal kiválasztása

Veste, da smrčanje, ne samo neprijetno, ali je tudi nevarsno!

Ali ti partner smrci? Bodite prepričani, da ga pošljete zdravniku, ne znojite se, da ne bi mogli spati! Lahko kaže na stanje, ki lahko ogrozi vaše življenje.

Smrčanje je zelo neprijetno in otežuje nočni počitek. Lahko pa je tudi nevarno – glavni simptom bolezni, ki lahko ogrozi življenje.

Kakšna vranica apneja?

Imenovana spalna apnna na poti Smrčanje prihaja. Vem primer se bolnikovo dihanje za krajši ali daljši chas blaga, šop sani patr smrčanje, da spet kaie na dihanje. Pomanjkanje kisika ga zanič čez noč kaže večkrat. Ker pacienti v tem trenutku ne smejo več počakati, ni čudno, da je naslednji dan utrujen, nepresiven, slabšega delovanja, najbrž bi bil njegov čas čas spanja primeren. Suha usta v glavoboli zjutraj pustim nekaj v pomanjkanju kisika, pa tudi na druženje, da se v celoti strinjam, da se zasluži. Obstoječa vprašanja so lahko nevarna in se lahko pojavijo v nesrečah.

Kadilci in ljudi s prekomernom telesnom masom so tako bolj ogroženi od apneje, po menopavzi pa so tudi ženske ogrožene kot moški.

Fotó: pixabay.com

Povezan je z resnimi boleznimi

V primeru spalne apneje ni treba upoštevati samo posledic pomanjkanja spanja.

Ljudje, ki trpijo za njo, imajo večje tveganje za bolezni srca in ožilja, kot so aritmija, srčni zastoj in možganska krvavitev, hkrati pa tudi dejavnik tveganja za hipertenzijo in aterosklerozo,

Pravzaprav lahko zadihanost sama po sebi povzroči možgansko kap ali infarkt.

Raziskave tako kažejo, da lahko povezujemo med odpovedjo dihanje v sladkorni boleznijo, zato ker zmanjšamo rezanje povečanega števila rezancev za rezanje sladkorne rezine. Večina bolnikov z apnejo prevzame predkomerno televizijsko teo, sam bolezen po debelost, im imo bolniki pogosteje zauzitje hrane z ogljikovimi hidrati zaradi hormonskih vrednosti. Refluks je sekta, ki je tudi s pomanjkanjem španjela.

Kako ravnati?

Smrdeči bi morali prej obiskati zdravnika – vendar bo za podroben pregled mord potreben pregled spanja. To velja za apneže apeže, ki jih je treba zapleteno opraviti, ki uporabljajo več specialistov. Zdravljenje sro omili simptome številnih resničnih bolezni, vendar brez pomoči sko-komorbidnosti postanejo varne.