Oldal kiválasztása

Veliki velikonočni ljubezenski horoskop. Kaj vas čaka?

Več astroloških znamenj lahko pričakuje srečo v času podaljšanega konca tedna. Kljub zaprtosti lahko na vaša vrata potrka ljubezen! Pa poglejmo, komu bodo prazniki naklonjeni!

Veliki velikonočni ljubezenski horoskop obljublja varnost za razmerja. 1. aprila je Venera, planet ljubezni, stopila v znamenje bika. Med prazniki bo vsekakor ugodno obdobje. Pa pokukajmo, kaj čaka na področju ljubezni posamezna znamenja!

Oven
Če tli ljubezen, je napočil čas za korak naprej. Ovnom, ki še iščejo svojo boljšo polovico, pa praznični čas ne bo naklonjen. Počakati bo treba na ugodnejši čas za resno zvezo.

Bik
Niti biki ne bodo v tem obdobju srečali svoje prave ljubezni. Če ste že v razmerju, pa imate priložnost, da zvezo nadgradite. Dolgi konec tedna je nalašč za to.

Dvojčka
Velika noč bo dala dvojčkom velik zagon. Planeti kažejo veliko srečo. Ni čudno, da bodo prihodnji dnevi polni ljubezni. Izkoristite ta čas, če ste rojeni v tem znamenju.

Rak
Ste odlično razpoloženi, kar izžarevate ljubezensko energijo. Neverjetno je, na kak način privlačite nasprotni spol, kar v teh časih sploh ni tako samoumevno. Kmalu boste našli svoj par. Nič ni nemogoče!

Lev
April je mesec levov. Če je v vaše življenje ljubezen že stopila, se bo ta mesec še izpopolnila. Velika noč bo k temu le še pripomogla.

Devica
Čas je, da si priznate, da nekdo do vas goji iskrena čustva. Zaupanje je temelj vsake zveze. Od tega bo odvisna sreča vašega konca tedna. Zaman ste prisiljeni v zaprtost, imate priložnost, da se boste zaljubili. Dovolj bo kratek izlet in nasproti bo prišla nepričakovana pustolovščina.

Tehtnica
Vaše čustveno življenje je polno strasti in ljubezni. Če ste že v zvezi, se bo ta v tem obdobju še okrepila in stabilizirala. Poiščite pot do drugega.

Škorpijon
Velikonočni čas obeta romantiko. Četudi ste v razmerju ali ne, bodo prihajajoči dnevi prijetni. Planeti vam stojijo b strani. Krepili bodo vašo stabilnost. Pred vami je čudoviti konec tedna.

Strelec
Težko se je upreti, a ni nemogoče. Morda vam ne bi bilo potrebno v tem času skočiti v novo zvezo. Ne pustite se zmesti, zlasti če ste že v zvezi. Čisto možno je, da konca tedna ne boste preživeli s svojim partnerjem. Ne vpletajte se v zveze drugih kot tretje kolo.

Kozorog
Niste med najsrečnejšimi. Spopadate se z družinskimi težavami. Za vas prazniki ne bodo prinesli sprostitve v ljubezni. Samskim pa se splača za konec tedna sklepati nova poznanstva, četudi morda ni še čas za pravo ljubezen. Do maja bo treba še počakati, spoznavate pa se kljub temu lahko.

Vodnar
Planeti kažejo harmonijo. Te dni boste prijetno preživeli. Vodnarji, ki so v zvezi, naj bodo po veliki noči previdni v ljubezni. Življenje vas lahko postavi pred izzive. Lahko se primeri, da se boste znašli v skušnjavo.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ribi
Za ribi bo velikonočni čas obdobje intime. V velikem loku se boste ognili prepirom in spletkam. Končno bo napočil čas za oddih. Če ste v zvezi, lahko pričakujete celo zaroko. Harmonija, ljubezen, sreča vas bodo spremljale konec tedna.