Oldal kiválasztása

Veliki julijski ljubezenski horoskop

Pokukajte, kolikšna sreča vas čaka v naslednjih tednih!

Poletje ponuja ogromno vznemirljivih in čudovitih trenutkov za večino zodiakalnih znamenj. Nekateri pa se bodo morali spopasti tudi z nevšečnostmi.

Oven
Dogodki se niso razpletli tako, kot ste načrtovali. Razočarani ste in frustrirani, ne vidite še, da se zadeve v prihodnosti lahko obrnejo na bolje. Nič še ni izgubljeno. Kar je potrebno storiti je le, ugotoviti, kar morate spremeniti, da dosežete zastavljene cilje. Če vam bo to uspelo, vam nič več ne bo stalo na poti.

Bik
Čakajo vas tedni, polni globokih občutkov, romantike in intimnosti. To obdobje boste doživljali kot polno zasebnih občutkov, prihajajo dnevi, ko kar ne boste mogli verjeti harmoniji, v kateri ste se znašli. Tega ste si že dolgo želeli, le priznajte. Uživajte v vsakem trenutku.

Dvojčka
V naslednjih tednih se bo življenje okoli vas odvijali na polno. Čakajo vas avanture, navdušenje, pester programski repertoar z veliko smeha in veliko flirtanja. V tem obdobju lahko marsikomu zlahka zmešate glavo, bodite pozorni le na to, da boste izbrali osebo, ki si vas zasluži.

Rak
Včasih se zaveste, da je vaše življenje kot na vlaku smrti. So dnevi, polni prerekanja in napetosti, že naslednji dan pa vas čakajo sladke besede in objemi. Kot pribito drži, da se sploh ne morete pritoževati zaradi monotonosti. Skrbi so odveč, ti prepiri bodo le krepili vajine vezi, če bosta seveda oba iskrena in ljubeča drug do drugega.

Lev
Končno je napočil vaš trenutek. Počutite se, kot bi našli zvezo s sabo. Temu ne morete oporekati, četudi bi poskušali. Želite si na polno doživeti vse, kar vas čaka. Namesto površinskih poznanstev in lahkotnega ljubimkanja si želite nekaj intenzivnejšega in to boste tudi dobili. Srečali se boste z osebo, ki vas bo povsem očarala in tudi vi nje ne boste pustili ravnodušne.

Devica
Trenutno ste nekoliko bolj sramežljivi in zadržani kot običajno. Raje se ukvarjate sami s sabo kot iščete družbo ostalih. Uživajte v času, ko ste zatopljeni v svoje misli. Zaradi tega naj vas ne skrbi, saj se prej ali slej vsi znajdemo v podobnem položaju. Pomembno je, da se dobro počutite v svoji koži in da se ne trudite ustrezati drugim.

Tehtnica
Ko le utegnete, se odzovite na povabilo prijateljev, znancev, saj boste deležni poznanstev, ki vam lahko v veliki meri spremenijo življenje. V tem mesecu lahko pričakujete veliko radosti. Ne odklanjajte možnosti odličnih doživetij.

Škorpijon
Premislite, ali se dejansko splača biti tako strog, kot običajno ste. Vaš partner se vam trudi ustreči, zato bi se tu in tam splačalo popustiti. Če ste samski, bi se bilo smiselno vprašati in razmisliti, ali niste kdaj pa kdaj preveč kritični, ko nekoga spoznate.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Strelec
Namesto poznanstev in tkanja novih ljubezenskih vezi vam bo v tem obdobju bolj ustrezala družba prijateljev in družine. Tako je tudi prav, saj boste imeli priložnost udeležiti se odličnih programov. Naredite si tako, da vam bo dobro in se prepustite toku dogodkov. Kdo ve, morda boste deležni celo prijetnega presenečenja.

Oven
Bodite pogumnejši in bolj optimistični, kot ste bili v preteklem obdobju. Čas je, da v večji meri zaupate drugim, četudi se marsikdaj zdi strašljivo. Ja, dejansko vas lahko doleti razočaranje. A ne pozabite, da brez tveganja, ni zmage.
Vodnar
Računajte na to, da se boste doma zapletli v dramatične prepire, poleg tega boste naleteli na nekaj težav, ki jih bo potrebno rešiti. Navkljub problemom poskušajte ohraniti mirno kri: če se boste osredotočili na reševanje težav, vam bo veliko lažje razpihati črne oblake.

Ribi
Julij boste preživeli prežeti z romantiko in intimnostjo. Čakajo vas dolgi pogovori in dolge poletne noči. S partnerjem se bosta resnično zbližala in še bolj začela spoštovati vajino zvezo.