Oldal kiválasztása

V pretresljivem izgnanstvu je oče ubil svojega dečka

Moški je rekel, da želi izgnati hudiča iz otroka, zato je pil vročo vodo 5-10 minut, dokler malček ni umrl.

Pravi hudič – morda so to najboljše besede na arizonskega moškega, ki je brutalno umoril šestletnega dečka. Po poročanju New York Timesa je 31 letni Pablo Martinez 5 do 10 minut nalival vročo vodo na svojega otroka, ker je pri sinu opazil demona, ki se ga je želel znebiti.

Trdi:

“Otrok je pokazal znake nenaravne jeze in hotel sem zlomiti zlo tako, da bom sinovo glavo držal pod pipo.”

Po sodnih dokumentih so minile minute, ko je pod vodo spustil dečkovo glavo, ki je med smrtjo pogoltnila vročo vodo. Ko je brat videl trpljenje malega dečka, je jokal, a oče ni prenehal z mučenjem.

Mačeha žrtve, Romelia Mertinez, je povedala oblastem. Povedal jim je, da je v kopalnici slišal zvoke, kot je grgranje, vendar se je znašel zaklenjena vrata. Ko je prišel noter, je zagledal moškega, kako se je stisnil fantovsko glavo pod pipo. Večkrat je kričal, naj se ustavi, toda moški mu je odgovoril, „da mora to storiti”.

Fotó: pixabay.com

Nato je dvignila telefon in poklicala policijo, nato pa opazovala, kako moški poskuša oživljavati fanta, neuspešno.

Moški je policiji povedal:

“Otrok se je obnašal demonsko.”

Dečka so našli golega v zadnji sobi, ležal je na postelji in ni dihal. Prepeljali so ga v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je umrl, na podlakti, komolcih in glavi pa so našli opekline. Moški je bil aretiran prejšnji četrtek v četrtek v plemenskem rezervatu Pascua Yaqui blizu Tučona, tožilci pa so ga zaslišali v torek. Po informacijah gospa Martinez ni članica plemena 19.000, vendar sta biološka mati človeka in fanta.