Oldal kiválasztása

V okrutni prometni nesreči umrl 23-letni nogometaš

Mladi nogometaš se je po petkovem treningu zapletel v usodno prometno nesrečo.

Umrl je 23-letni napadalec francoskega drugoligaša (Ligue 2) Guingampa, Nathaël Julan. Mladi nogometaš je izgubil življenje v prometni nesreči, ki se je zgodila v petek po treningu.

Strahotno novico je na svojem uradnem Twitter profilu sporočil klub Guingamp, o podrobnostih nesreče pa je poročal L’Équipe. Po informacijah francoskega častnika se je igralec konice napada s treninga vračal sam, v vozilu za njim pa je vozil njegov soigralec, ki je bil priča nesrečnega dogodka.

Nogometaš je nadzor nad svojim vozilom izgubil na cesti, ki vodi v naselje Pordic, blizu Guingampa. V nesreči je utrpel hude poškodbe, ki so bile zanj usodne.

Fotó: pixabay.com

Bivši soigralec Nathaëla Julana pri nogometnem klubu Le Havre je bil tudi madžarski reprezentant Banabás Bese. Preminuli je kot izposojeni igralec nastopal tudi za Valenciennes. V sezoni 2018/19 je v barvah Guingampa igral v prvi postavi.

Guingamp naj bi na zelenico stopil v soboto, ko naj bi igral pripravljalno tekmo proti Concarneau, a so srečanje prestavili – piše Origo.