Oldal kiválasztása

"V njih so bili demoni" - sektaška ženska je stradala na smrt otroki od 2 in 3 leta

Ženska je mislila, da so malčke napadli demoni, zato je redno kruto ravnala z njimi. Nobenega otroka niso mogli rešiti življenja.

Ženska na Floridi je umrla z lakote in redno tepla svoja dva majhna otroka. 79-letna Anna Young je bila članica lokalne sekte. Ker so sosedje verjeli, da je nežna in verna ženska, ki pomaga tistim, ki so v stiski, so ji zaupali skrb za triletnega Emona Harperja in dveletni Katonyi Jackson.

Sekta je namesto žensk ustanovila molitveno skupnost
Ženska je na skrivaj sodelovala pri postavitvi taborišča grozljivk, imenovanega “Hiša molitve za vse ljudi”, kjer so trdili, da pomaga nesrečnim ljudem, ki zaidejo v težave. Zato so mnogi brezsrčno ženo imenovali “Anna mama”.

Člani sekte so malega Emona pretepli, mučili in sestradali v omari. Pozneje, ko so ga našli mrtvega, so ga položili v košarico za perilo, nato pa je Young izdal ukaz, naj požga njegovo telo, česar policija od takrat ni več našla.

In dve leti starejša Katonya je imela epilepsijo, zaradi katere so jo napadi mučili. Young je mislil, da so punčko napadli demoni, zato je ni zdravil, ampak jo je pretepel do smrti. Med zlorabo je nanj izbruhnil še en napad, zato mrliški nadzornik domneva, da je izgubil majhno življenje.

Sčasoma je hči Anna Young policiji postregla z grozotami, potem ko ni mogla več prenašati brutalnosti.

Umrl je od lakote in pretepel otroke
“Ljudem so oprali možgane. Če bi nam sestra Anna rekla, naj pijemo strup, bi to storili. Vzbudilo je strah in ogrožalo Boga. Rekel je, da bodo šli vsi v pekel. Z otroki so ravnali surovo, ker so mislili, da so jih napadli demoni” – je povedal John Neal, ki je bil tudi član sekte.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Sodišče je Anno Young obsodilo na 30 let zapora zaradi smrti Emona in Katonye. Glede na njegovo starost bo verjetno ostal za rešetkami do konca življenja – piše Crime Online.