Oldal kiválasztása

V katerem znamenju ste rojeni? Izvedeli boste, kaj je vaše poslanstvo

Izvedite, za kaj ste se rodili, katere so vaše življenjske naloge. Pomembno je, da izveste, česa se morate še priučiti, da boste srečni. Pomagamo vam, da najdete sami sebe.

Je vprašanje poslanstva za vas uganka? Tega ne smete zamešati z delom ali poklicem. Kljub temu da se te zadeve ne izključujejo, je to nekaj povsem drugega. Izvedeli boste, katere naloge vam narekuje vaša usoda glede na nebesno znamenje, v katerem ste rojeni.

Oven
Ovni se morajo naučiti postaviti se zase, če jim bo to uspelo razviti, lahko stopijo korak naprej in se lotijo zares velike naloge, in sicer se postavi v bran šibkejšim. V življenju zasedajo vodilno vlogo, so pravi bojevniki.

Bik
Radi imajo materialne dobrine, sposobni so zaslužiti ogromne vsote denarja in nakopičiti različne vredne predmete. Zanje je usodna naloga poiskati duhovno pot in se ne meniti za materialne dobrine. Seveda se tem ni potrebno povsem odpovedati, a se morajo naučiti, da se varnost ne skriva v financah in materialnih stvareh. Pot k veri in verovanje je zanje velika lekcija.

Dvojčka
Dvojčki imajo izredno dobre komunikacijske veščine. Če temu ni tako, je to zanje življenjska naloga, da se izurijo v tem. Sposobni so ustvarjati stike med ljudmi in graditi mostove med njimi. Njihovo poslanstvo in tudi služba je povezana prav s tem. So tudi dobri trgovci.

Rak
Osredotočeni so na družino, so skrbi in sposobni globokega čustvovanja. Njihova naloga je, da ustvarijo notranje ravnovesje in pomagajo drugim. Znajo začutiti, kdaj so drugim v napoto. Ne vsiljujte svojega mnenja drugim.

Lev
Levi so rojeni vodje in osrednje osebnost. Radi imajo, če jih obožujejo. Uspešni so na različnih področjih, pomembno je le, da se naučijo biti modri, kar bo pripomoglo k temu, da bodo s svojim znanjem pomagali drugim.

Devica
Vse raziščejo in imajo pod kontrolo, pri njih so zadeve v popolnem redu in čistoči. Sposobne so sistematičnega mišljenja, kar je velika prednost. V življenju se morajo malce sprostiti in prilagoditi. Njihovo poslanstvo je, da sprejmeko sami sebe in to, da nič na tem svetu ni popolno. In tako je tudi prav.

Tehtnica
So odlični diplomati. Trudijo se za harmonijo. Zelo težko sprejemajo odločitve. Izogibajo se konfliktom. Njihova naloga je, da se postavijo zase in pozabijo na to, da morajo venomer ugajati drugim in se za druge žrtvovati. Morajo se naučiti reči ne! Na kreativnih področjih se bodo dobro znašle in zagotovo našle same sebe.

Škorpijon
Zelo težko jih je razpoznati, so zelo vase zaprti. Oklepajo se svojih prepričanj, niso prilagodljivi in mnogokrat zapadejo v različne odvisnosti. Pri izbiri katerega koli poklica ali dela se morajo naučiti osvoboditi se svojih odvisnosti in fiksnih idej. To je dejansko njihovo življenjsko poslanstvo.

Strelec
So veseli, odločni in zavedni ljudje. Občasno preveč pametujete. So tudi manipulativni. Njihova življenjska naloga je, da s pomočjo duhovnosti in spiritualnosti uzrejo druge dimenzije. Morajo znati sprejeti svojo usodo in stopiti čez svojo resnico ter skozi vesoljno resnico spoznati sebe.

Kozorog
So fantastični vodje, pridni in vztrajni. Včasih zapadejo v skrajnosti. So karierist. Največjo nalogo v življenju zanje predstavlja, da poleg samosvojega tekanja za svojo kariero, pomislijo na druge in poskrbijo zanje. Če bodo to nalogo sprejeli, bo njihova življenjska lekcija izpolnjena.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Vodnar
Vodnarji so edinstveni posebneži. Svoje talente so pripravljeni žrtvovati za skupnost. Zanje je zelo pomembno, da v življenju niso sami, ampak iz srce pomagajo drugim in jim služijo. Ta naloga za vodnarje ni tako preprosta. Morajo se ločiti od osame, ki so si jo sami izbrali. Naučiti se morajo živeti v skupnosti. To je zelo hvaležna naloga, če jih uspe, bodo veliko dobrega prejeli od življenja.

Ribi
So zelo občutljivi ljudje in družabne osebe, ki se velikokrat žrtvujejo za druge. Mnogokrat pozabijo na svoje želje. Zanje je prava naloga, da drugim ponudijo in dajo iz srca toliko, da ne bodo postali mučeniki. Zelo so dovzetni za duhovnost, ki jim bo pomagala na poti.