Oldal kiválasztása

V garaži luksuznih hotelov je bila posiljena lezbična grofica

Maria W. je v München prišla šele marca lani, da bi praznovala rojstni dan svojih prijateljev. A zabava je imela grozen konec. 34-letno grofico je jordanski migrant zgodaj zjutraj napadel v centru mesta v Münchnu. Storilec se je približal svoji žrtvi od zadaj in nato mlado žensko odvlekel v vogal in nato v podzemno garažo. Končno ga je odrinil po kamniti stopnici, vzel telefon in ga začel zgrabiti. Začela je kričati na pomoč, vendar se ji je zdelo bolje, da preneha, saj jo je priseljenec začel udarjati s pestjo.

Ni bilo videti, kot da je najprej ustrahoval druge. Točno je vedel, kaj počne, in bil je zelo brutalen
Žrtev se je spomnila. Mohamed J. in Maria W. sta se ponovno srečala skoraj leto dni po grozotah. Tokrat pa so se soočili na sodišču. Čeprav je moški naredil delno priznanje, se je branil tako, da ni bil v celoti odgovoren, ko je bil zločin storjen. Migrant je priznal, da je bil pod vplivom mamil, zaradi česar se komaj kaj spomni.

Fotó: pixabay.com

Ženska se je bala, ki se mi je bližala. Vse naslonil se mi je na obraz. Mislila sem, da želi nekaj spolnega zadovoljstva
-obtoženi je obudil svoje nejasne spomine. Žrtev pa jasno zanika, da se je to zgodilo. Prisegel je, da je lezbijka. Sojenje se bo nadaljevalo konec februarja.