Oldal kiválasztása

Tudi policija je na mestu zajokala: starši so 11 letnega dečka do smrti mučili

Majhen otrok je moral trpeti izredno surovost.

Celo vidni policisti so ga pretresli zaradi smrti 11 letnega Zacharyja Sabina iz Kolorada, ki je moral, preden je umrl, utrpeti velika grozodejstva.

Izkazalo se je, da je mačka marca dobesedno namočil z vodo oče in mačeha, otroka pa so tako ali tako redno pretepli in terorizirali.

Zacharyjevo celotno telo, vključno z obrazom, rokami in nogami, je bilo polno modric in je ob odkritju telesa nosila plenico, polno urina. Oče in mačeha sta se v torek predala policiji in razkrila skoraj vse grozljive podrobnosti o dečkovem zadnjem dnevu.

Ryan Sabin je ob šesti uri zvečer, 10. marca, prišel domov s sinom, ki je srkal vodo in jo tudi vrnil nazaj. Moški je mislil, da je to zato, ker je fant pil prepočasi, zato je medtem, ko sta sedela z ostalimi družinami na večerji, Zachary prisiljena piti še več. Do devete ure zvečer se je fant pritožil, da ne more vstati, ker ne čuti nog, zato ga je oče dvakrat brcal, da je vstal. Končno je po 11. uri odložil takratnega brezglavega, skoraj nezavednega fanta, ki ni bil več vreden jutra.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Smrt majhnega dečka je po navedbah obdukcije povzročila prekomerna poraba vode, kar je praktično privedlo do zastrupitve, saj vsaj štiri ure ni dobival trdne hrane. Majhnemu dečku so rekli, da pije vodo, ker je otrok pogosto uriniral v postelji, njegov urin pa je bil pretemen in smrdeč… Oče naj bi sinu večkrat rekel, naj “pij vodo tako, kot sem jaz pil v vojski”.

Zacharyjev oče je reševalce sporočil po šesti uri zjutraj, ko je ohlajenemu nezavestnemu dečku penasta tekočina in kri tekla iz ust, a otroka zdravniki niso mogli več rešiti. Po obdukciji je fant v štirih urah spil skoraj tri litre vode.

Ryan Sabin (41), ki je nekoč služil v ameriški vojski, in Tara Sabin (42) sta prav tako priznala, da sta otroka redno zlorabljala. Poleg tega je bilo po poročanju Colorado Springs Gazette ostalih pet otrok v družini priča grozodejstvi…

(Bors)