Oldal kiválasztása

Tu so najboljše serije za vaš dopust

Napolnite se z pomočjo te super serijala!

Končno je čas za svobodo in sprostitev. In spomnimo se, da pri počitnicah ne gre vedno za dvignjene in ganljive trenutke, ampak je tudi prostor za sprostitev, počitek in napolnitev. Zdaj smo za vas zbrali serije, za katere bo zagotovljena vezava. Izberite tisto, ki vam je všeč, natočite si skodelico kuhanega vina in si privoščite prijeten oddih!

Komedija
Če so vam bili všeč Prijatelji, vam bo zagotovo všeč ameriška serija 2 Broke Girls, ki je na voljo na madžarskem z madžarskimi podnapisi in celo s sinhronizacijo. Dve dekleti se pogovarjata o svojem prijateljstvu in seveda o svojih začaranostih z veliko humorja, pikantnosti in seveda smeha. Če imate radi ironijo in sarkazem, bi bilo škoda zamuditi serijo Podpredsednika, ki prikazuje ukrivljeno ogledalo ameriškega predsedstva in prikazuje izjemno bizarno delo ženskega predsednika. Kiber klapa tehniki Cube Head Balf se zabavajo s svojim dobro poznanim, a zelo ljubečim šefom. In seveda je vredno ponoviti Seks v mestu kot večni hit.

Družinska serija
V epizodah Sodobne družine bo celotna družina našla všečne like. Dejanje je veliko niti, vendar se je vredno vključiti v skoraj vsako epizodo, občudovanja vredno. Ne boste razočarani nad Young Sheldonom, kjer vas bo zabaval genialni otrok in njegova povsem običajna družina. In kar je skorajda vse potrebno za vse in v sobi bo glasen smeh, ni nič drugega kot serija The Durrells. Malo več zabave, prijaznosti, humorja in ljubeče zabave.

Fotó: pixabay.com

Drama
Če vam je všeč medicinsko navdušenje, bo Grace Clinic zagotovo del vašega življenja. Poglejte tudi Doktorja Murphyja, saj bo tudi on očaran. Nepričakovana presenečenja in navdušenje boste našli v ženski zaporniški seriji Oranžna je nova črna, ki kljub svoji tematiki razkriva veliko globokih občutkov in zanimivih tem. Depresivna, bleščeča stvaritev, Deklina zgodba. Za marsikoga je lahko zmede, vendar je vredno preveriti, ker je neverjeten. Gre za premišljeno, a šaljivo serijo Prevara, katere naslov pripoveduje zgodbo. In ti gre zelo dobro, ko greš v odnos in Big little lies. Oba sta napolnjena z dramo, navdušenjem, nepričakovanimi zasuki in miselnimi prizori.

Avantura
Mindhunter obravnava zelo posebno temo: prikazuje razvoj profiliranja serijskih morilcev. Ampak ne mislite na to kot dolgočasen dokumentarec: grozljiv in vrtinčen, skoraj nemogoče ustaviti. Pripravite se, da boste med epizodami Bates Motela boš izgrizel deset nohtov, čeprav ste si ogledali film Psycho, točno veste, kaj se bo zgodilo. Bil je kar zadetek. Pripravite se na zelo odločilno izkušnjo v svojem življenju, ko začnete gledati The Act. Temelji na resničnih dogodkih in težko bo najti besede za odnos med materjo in hčerko ter seveda zelo nenavaden in krvav razvoj dogodkov.