Oldal kiválasztása

Tu je nov način priprave kave: ženske jo sovražijo, moški jo imajo radi

To poletje je najbolj navdušujoča osvežitev, ljudje v New Yorku so naravnost na glavo. Iz skrivnostnega razloga večina žensk tega sploh ne dobi, a fantje so ga dobili!

Ženske se tresejo ob misli, da bi v tem lahkem poletnem koktajlu združile grenak tonik s kavo, in če jih okusijo, so zelo mračne! Moški po drugi strani veliko pijejo, kar jih ne samo ohladi, ampak tudi takoj uravnava njihov krvni tlak. Po besedah ​​slabih jezikov so si jih izmislili neposredno za mamico, saj so nanjo vložili toner za litre, ki so več noči prelivali na grlo. A poglejmo, iz česa točno je sestavljen ta poseben koktajl!

Fotó: pixabay.com

Doma lahko pripravite hladno pijačo in če ste ljubitelj grenkega okusa, ne boste razočarani. Kdor ga je poskusil, se mu zdi veliko bolj pražen kot navaden espresso. Seveda ne gre samo za mešanje tonika s kavo, naredil vas bo le strašno penast, nemogoč napitek. Skrivnost ni le v kakovosti sestavin, ampak tudi v vrstnem redu, v katerem so dodane.

Najprej skodelico napolnite s hladilnim ledom in prelijte s tonerjem. Premešamo in počasi nalijemo kavo; predvsem, da gremo na led. Pomembno je, da ne uporabljate vroče, ampak po možnosti hladne črne. Ali boste vlili gladek ali dvojni espresso, je odvisno od temperature in okusa. Okusite ga ali okrasite z apnom, končali pa ste z začinjeno pijačo, ki zagotovo iskre.