Oldal kiválasztása

Tragična novica je bila, da je zvezdnica Bitke prestolov nepričakovano umrla

Praznični praznik Prestolov prestolov je umrl, novica o njegovi smrti pa je bila ravno objavljena.

Šele v kratkem napovedi je bil Andrew Dunbar, zvezda Borbe prestolov, ubit na božični večer. Vzrok smrti še ni razkrit. Vse kar veš je, da si umrl v svojem domu Belfasti.

Kolege v seriji so pretresle novice. Mnogi so rekli, da se Dunbar ni igral v glavni vlogi, vendar se ga vsi še vedno spominjajo. Igralec v svojih 30-ih je bil neskončno prijazen do vseh in med snemanji snemanja je imel prijazno besedo do vseh. Vodja ličilnice Pamela Smyth je za The Sun povedala „da je bila vedno neverjetno profesionalna in vljudna, z ogromnim žarečim nasmehom na obrazu. Resnično lepa duša nas je zapustila. Vsi v družini prestolonaslednikov bodo zamujeni. ”

„Vsi so hoteli biti naokoli. V njem je bilo nekaj, zaradi česar je bil poseben. Ljudje so se imeli lepo z njimi, bili so veseli in navdušeni so bili nad delom. Vedno je bilo zabavno biti z njim” -se je spomnil Andy McClay, še en prestolni borec.

Fotó: pixabay.com

Dunbar je delal tudi kot DJ in igralec, glasbo pa je dal tudi za prestole.

Zunaj serije Prestol prestolov smo jo videli v serijah Zvezdna vrata: Vesolje, Zeleni lokostrelci ali Uglasite se za ljubezen.