Oldal kiválasztása

To je res neverjetno, zato so 75-letnika odpeljali v bolnišnico na poslovilno potovanje

Ko se je zgodila nesreča, se je udeležila zabave vnuka.

Med bičarsko razstavo v Angliji se je zgodila bizarna nesreča. 22. februarja je Dreamboys, moško striptizno podjetje, nastopil v londonskem klubu For Your Eyes Only. Na začetku šova se je eden od plesalcev, 32-letni Lewis Riches, nameraval postaviti na drog, a je razbil strop.

Padla cev je pristala na 75-letni ženski, ki je sedela v občinstvu, ki se je takoj onesvestila. Po besedah očividcev si je plesalec zlomil noge na vsaj dveh mestih in je morda utrpel poškodbe glave.

Po poročanju Daily Maila so gledalci najprej mislili, da je del oddaje, in šele potem so mislili, da gre za nesrečo. Organizatorji so jih pozvali, naj avditorij zapustijo v manjših skupinah. Po besedah očividcev je bil tako šokiran, da je celo 40 minut kasneje zajokal.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Poškodovani so bili takoj opozorjeni v rešilcu, 75 letna ženska, ki se je sicer udeležila zabave vnuka, pa je bila ranjena v glavo in hospitalizirana; pa tudi plesalca, ki mu je londonska reševalna služba povedala, da ima poškodbo noge.

Po besedah očividcev so noge Lewisa Richesa po padcu izgledale precej slabo, a plesalca je večinoma skrbelo stanje 75 letne ženske. Dreamboys bodo imeli na voljo še pol leta časa.