Oldal kiválasztása

Teta, ki jo je drogiral njen upokojeni partner, je imela zelo grobe simptome

Ni vedela, da ima drog v piškotu, zato ni razumela, kaj se dogaja z njo.

64 letna Američanka, ki so jo v resnici odtrgali na urgenci z simptomi, podobnimi možganski kapi, piše Live Science. Nevede je zaužila velike količine marihuane in nato zaradi šibkosti okončin poiskala zdravniško pomoč. Ženin govor je v kratkem času postal čuden.

V bolnišnici so nato ugotovili, da čeprav govori počasi, nima težav z oblikovanjem kazni in da krvni testi ter CT, MRI in EKG niso odkrili nobenih resnih težav. Kmalu je ozdravela in vstopila iz urgentne službe.

Fotó: pixabay.com

Strokovnjaki so opravili razgovor s pacientom in ugotovili, da je tik preden je zbolel, pojedel torto, ki mu jo je dal druga starejša oseba v njihovi pokojninski organizaciji. Po besedah njenega moža zadevna oseba ni vredna zaupanja.

Nato so zdravniki opravili test drog na ostarelem bolniku in ugotovili, da je zaužil marihuano, glavno psihoaktivno snov, THC. Čeprav lahko snov povzroči številne neželene učinke, strokovnjaki še niso naleteli na primere, v katerem niso poročali o takšnih simptomih. Po mnenju zdravnikov je mogoče, da je imela ženska tudi ministra, čigar sledi ni več zaznati, kar ji je skupaj s THC povzročilo slabost.