Oldal kiválasztása

Televizijski kanal se je opravičil, zvezdnik je govoril o seksu

Govori se, da je spal s hčerko nogometnega trenerja Davida Moyesa v nekdanji bitki Manchester Uniteda.

Patrice Evra se je znašla v neprijetnem položaju. Komentator Sky Sports je omenil domnevno romanco med nekdanjim soigralcem Wilfriedom Zaho in hčerko trenerja Manchester Uniteda Davida Moyesa – je zapisal The Sun.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Zaha je bil leta 2013 igralec Manchester Uniteda, a kljub dobremu igranju je bil nepričakovano izpuščen iz začetne enajsterice. Po govoricah je spal s hčerko trenerja Moyesa. Evra je na to namignila v soboto v neposrednem prenosu.

“Spomnim se, da se je v času Zahe v Manchestru pojavilo, da je imela afero z Moyesovo hčerko, o kateri resnice ne vemo. Še vedno je igral na treningih, nato je novica eksplodirala in ni več dobil priložnosti.”

Zaha je zgodbo ovrgla leta 2013, Sky Sports pa se je v sobotni izjavi odzval na izjavo Evre. Britanski kanal se je opravičil.

“Pojasniti moramo komentar, ki je nakazoval, da je hči Davida Moyesa imela zvezo z Wilfriedom Zaho. Vemo, da Zaha nikoli ni srečala hčere Moyesa, zato se je Patrice Evra pomotoma skliceval nanjo. Opravičujemo se za nevšečnosti!”