Oldal kiválasztása

Svetovna zvezda je pljuvala in razdelila razvajene mladičke

Potomci legende Real Madrida so temeljito pregledani. Kot trener ne tolerira prokuziranja.

Ni pomirjen z odnosom svojih mladih nogometašev, Raúla Gonzáleza. Pod vodstvom legendarnega napadalca, začetnega trenerja Real Madrida Castille (rezervna ekipa kraljeve garde) je po 17 krogih s 5 zmagami dosegel le 12. mesto v štirinožni španski tretji diviziji.

Nekdanji svetovni zvezdnik Marca Marca je predstavil nov kodeks ravnanja za mladince. Cilj je večja disciplina, ponižnost in timski duh – in seveda jih lahko uporabite za več točk.

Fotó: pixabay.com

„Nesprejemljivo je, da igralci tretjega razreda tekajo naokoli s šeststo evro vrečkami Louis Vuitton ali Gucci.”

-Raoul je godrnjal v garderobi, prav tako pa je precej zaostal za cene luksuznih blagovnih znamk (za znesek, ki ga je omenil, manjših hashtagov ne bi dobil, prava torba pa bi ga pomnožila).

Mladim sadičnim sadikam je zdaj prepovedano nastopiti v vadbenem centru za udarne in nerazumno drage predmete, zato jih prosijo, da nosijo opremo, športne torbe in čevlje, ki jih ponuja klub. Prepovedana je tudi uporaba mobilnega telefona v slačilnici in v drugih prostorih, ki se uporabljajo za delo.

Od zdaj naprej Raul vsaj en dan na teden izvaja dve vadbi. Obvezno je naredil tudi tečaje teambuildinga, na primer pred kratkim je šel karting, ki se sicer širi po treningu.