Oldal kiválasztása

Starša sta šla skozi pekel: avto sta ugrabila z deklico

Grozne trenutke je moral preživeti z mamo in očetom, katerih otrok je bil ugrabljen skupaj z njihovim avtomobilom.

13 mesečni dojenček je v torek popoldne spal na zadnjem sedežu terenca, ko je moški skočil v vozilo in se z njim odpeljal ter ugrabil avto svojih staršev z njihovo punčko. S pomočjo policije so po vsej Floridi obupano začeli iskati otroka, ki so ga slučajno odvzeli.

Našli so terenca
Dve uri in pol kasneje so na cerkvenem parkirišču našli Volkswagen Tigant, na srečo je bil še vedno mali Tinnley West. Možno je, da je tat opazil ne tako majhen denar in se odrekel vozilu ter nato zdrsnil.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Na obrazih staršev je bil nasmeh
Ogromen kamen je padel iz src njegovih staršev Jonathana in Chelsea West, ko so jima sporočili dobro novico.

“Samo zahvaljujemo se vam! Zelo smo veseli, da se je vrnila” – je novinarjem povedala Chelsea, ko je njen mož v naročju držal punčko. “Vsi smo zelo hvaležni in srečni.”

Zapustil jo je samo minuto
Tinnleyjeva mati je vozilo pustila odprto v torek pred 15. uro, ko je tašči po nakupih pomagala razpakirati hrano. Ker ni hotel prebuditi spečega otroka, je malega pustil v avtu, ko sta bila spakirana. Lokalni šerif je dejal, da je bilo vozilo ukradeno v manj kot minuti. Zahvalil se mu je za vrnitev otroka, a je storilca prosil, naj odneha, ker imajo njegova dejanja žal svojo ceno – piše CrimeOnline.