Oldal kiválasztása

Srčni zlom: na Valentinovo je umrla zlata srca mati dveh otrok

Po dolgem boju je mladenka izgubila življenje v boju proti raku. Njegova družina je bila zlomljena zaradi žalovanja.

Vsi v njegovi družini in celo med prijatelji so Vicki Marshall poznali kot predano in nesebično. Mati, ki je stara komaj 34 let, je ravno na valentinovo izgubila bitko z rakom.

Prvič se je posvetoval z zdravnikom že leta 2016, vendar v njegovem telesu še niso našli sledi smrtonosne bolezni. Kasneje je bilo ugotovljeno, da je imela mati “zlatega srca” trojčni rak dojke. Trgovec s starinami je opravil tudi sedem kemoterapij in je moral skupaj opraviti 15 radioterapij.

“Imam dva otroka, nimam časa umreti” – je dejala vedno pozitivno naravnana ženska, ki bi se lahko kratek čas po zdravljenju počutila bolje. Pozneje se je ponovil, ko je izbruhnil hud napad kašlja, do takrat pa se je rak razširil na njegova jetra in hrbtenico. Ves preostali čas je želela preživeti z družino, tudi z možem in sinovi, ki so potovali v pariški Disneyland: Alfie (9), Ernie (6).

Pogumno se je boril z boleznijo, a kljub temu je Vicki ravno na Valentinovo ravno sklonila glavo k večnim sanjam. Njen mož in dva otroka sta bila v zadnjem trenutku zraven – piše Mirror.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Bila je najbolj kaotična in ljubezniva oseba, kar sem jih kdaj srečal. Bila je neverjetna, postavila je vse ob sebe, bila je predana mati in žena. Je zelo prijazna, radodarna, rada pomaga ljudem. Marsikdo vas bo pogrešal” – se je od nje poslovil njen žalostni mož.