Oldal kiválasztása

Športnik je 5 letnega dečka zadavil z blazino

Nogometaš je usmrtil svojega malčka, ker trdi, da ga ni nikoli ljubil.

Cevher Toktas je svojega malčka odpeljal v bolnišnico v Bursi zaradi suma na koronavirus, poroča DailySabah. Ko je otrok grdo kašljal in se spopadal z visoko vročino, so ga zdravniki v karanteni postavili skupaj z očetom. Kmalu zatem je 32-letni nekdanji športnik vpil na zdravnika, ker je petletni deček že zelo težko dihal, bil premeščen na oddelek intenzivne nege, a je v dveh urah umrl.

Oblasti so otrokovo smrt priznale zaradi bolezni, toda 11 dni kasneje je Cevher Toktas šel na policijo in priznal, da je sina ubil, ko so ga pustili v sobi sami.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Stisnil sem blazino nad sinovo glavo, ki je ležala na njegovih hrbtih. 15 minut nisem dvignila blazine. Moj sin je medtem trpel.

“Ko se ni več gibal, sem dvignil blazino. Takrat sem zdravnikom rekel, naj se odvrnejo od suma” – je moški povedal policiji.

Na vprašanje, zakaj je storil to grozodejstvo, je dal pretresljiv odgovor.

“Nikoli nisem ljubil svojega mlajšega sina, odkar se je rodil. Ne vem zakaj, ampak mi ni bilo všeč. Zato sem ga ubil, ne zato, ker bi imel duševne težave” – je dejal Toktas, ki je bil po priznanju pridržan in bo kmalu priveden pred sodišče. Lahko se sooči z dosmrtnim zaporom.