Oldal kiválasztása

„Sploh nisem dobil slike svojega vnuka" - se je spet izvalil Meghanin oče

Princesa Meghan je popolnoma odtujena od svojega očeta in z njo se sploh ne pogovarjata. Seveda se je moški kar gnusil za papirje.

Thomas Markle zahteva, da vidi svojega vnuka, o katerem sploh ni dobil slike, za katero meni, da je nerazumljiva.

Toda glede na to, kako škandalozen je bil pred vojvodino poroko in- po njej, je to razumljivo. Hčerine poročne slike je prodal paparacem, nato pa je princa Harryja imenoval nacist in vedno daje več neprijetnih intervjujev. Te je Meghan zadovoljila in se je odločila, da bo očeta popolnoma izključila iz svojega življenja.

„Rad bi poslal vsaj eno fotografijo moje vnukinje. Okviril bi ga in postavil na svoj zid poleg Meghan. Vsak dedek bi to naredil, kajne? Želim vedeti, ali si podedoval znameniti Marklejev nos. Ne želim nič drugega kot sliko ” -je dejal za Daily Mail. Dodal je, da v zadnjem času misli, da ljudje mislijo, da njegova hči ni všeč, saj želi samo bogastvo. Čuti, da kraljeva družina vodi kampanjo proti njemu.

„Nikoli nisem imel težav z Meghan do poroke. Še vedno sem molčala, ker je bila noseča, vendar je bil čas, da spregovorim, ker sta kraljeva družina in njihova PR ekipa želela izginiti. Od hčerke in Harryja ne želim ničesar, vendar ne bom držal ust, dokler se ne razkrije celotna resnica “-je dejal.

Fotó: pixabay.com

Celo princa Harryja je zabodel, ker je menil, da bi moral iti, a vojvoda ni nikoli motil.

„Svojega zeta še nikoli nisem srečal. Zakaj se princ Harry ni z avtom srečal z mano? Moral bi prositi za Meghanino roko. Očitno nimate težav sedeti na zasebnem letalu. Če bi hotel priti, bi lahko. Okoli Tijuane je letališče, tako kot v San Diegu. Med Anglijo

in San Diegom je veliko letala ” – je Markle spet rekel kraljevi družini.

Možnosti so precej dobre, da kmalu po fotografiji ne boste dobili fotografij …