Oldal kiválasztása

Šokirana je videla, kaj počne njen sosed na vrtu

Zagotovo bi nas obesil vid, če bi bili na mestu.

34-letna Angležinja je na internetnem forumu povedala, kako grozna je bila v zadnjih tednih.

Dolga leta je živela na območju, ki je povsem običajno in povsem normalno ter ga naseljujejo običajni ljudje. V tem času se mu ni zgodilo nič čudnega, dnevi so bili skorajda dolgočasno mirni.

Svojega soseda ne poznate dobro, včasih pa naredijo nekaj vljudnih stavkov, ko se srečajo pri ograji, in potem vsak opravi svoje delo. A zdaj se raje izogiba srečevanju sosedovega človeka, kajti to, kar opazi, je vse prej kot normalno.

Neko noč je šla na vrt, ker ni mogla spati in je želela malo gledati zvezde. Potem ste opazili, česa niste pričakovali …

Videl je, da njegov sosed diši po oblačilih, razporejenih po robu vrta, nagnjenih čez ograjo. Pogled je bil tako pretresen, da se je obrnila nazaj proti hiši in si ni upala zmešati.

Fotó: pixabay.com

Potem pa je začel paziti, da se zadeva ponovi. In spoznal je, da to počne redno, in začel je razumeti, zakaj hlačke po pranju izginjajo.

Zdaj ne ve, kaj bi storil. Nekoč jo je vprašal, kaj počne, a se ji je v odgovor le vljudno nasmehnila. Ob drugi priložnosti jo je odločneje prosil, naj pusti svoje stvari, vendar tudi to ni pomagalo.

Ker je vrt precej majhen in sušilec nima drugega prostora, se je odločil ostati v hiši. Pa vendar ima nenehne občutke krčev v želodcu in želodcu, kaj se lahko zgodi, česar sploh ne ve. Ni presenetljivo. Ne bi si želeli tako sprevržene okolice.