Oldal kiválasztása

Šokantna tragedija: policijska telesna kamera je posnela smrt 16-letne deklice

V nekaj trenutkih se je prepir razpletel, med katerim se je pojavil tudi nož. In policija ni mogla več ničesar storiti.

Policija Columbusa v Ohiu v torek popoldne ni prejela vsak dan pomoči. Klicatelj je poročal, da jo je napadla ženska in jo poskušala ubiti. Toda več informacij ni bilo razkritih, ker je bila linija tiha …

Dispečer je takoj obvestil policijo, ki je hitro prispela na kraj dogodka. A tam se je pekel v nekaj trenutkih osvobodil. Posnetki telesne kamere so razkrili, da je prvi policist takoj izstopil iz vozila in se spopadel s skupino.

V kaotičnih trenutkih je bilo težko natančno povedati, kaj se dogaja, saj so se ženske borile med seboj. Več jih je pristopilo k mlademu dekletu, ki je skušala z nožem vse ostale držati proč od sebe, nekateri so se potiskali.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Policist za takojšnjo akcijo je v žensko, ki je imela nož, sprožil skupno štiri strele. Vendar večje napake od tega ni mogel storiti, saj je za pomoč zaprosila šele 16-letna Ma’Khia Bryant.

„Ne bi smel streljati! Samo otrok je, človek!”- domačin je zakričal na policista.

Ma’Khia je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bil kasneje razglašen za mrtvega. Po besedah tete, ki je bila ob grozljivih trenutkih tudi prisotna -je nož na policijski klic spustila. Oblasti so smrt deklice razglasile za tragičen primer in krivega policista izpustile.