Oldal kiválasztása

Šokantna tragedija je 22 letnega športnika so preganjali v samomor

Po vseh znakih je sam končal življenje. Bogokletstvo na internetu je bilo morda zadnja slama.

Ena največjih obljub se je izgubila v profesionalni pankraciji: Japonska zvezdnica ženske zvezde Stardom Hana Kimura je v petek umrla pri 22 letih. Novica je šokirala celoten šport in celo tiste, ki so športnika opazovali kot lika v Netflixovem resničnostnem šovu Terrace House.

Objava lige ne obravnava natančnega vzroka smrti, toda tisk to predstavlja kot praktično pripravljeno dejstvo, da je deklica naredila samomor. Hana Kimura je na Twitterju jasno objavila poslovilno sporočilo in fotografije (o svojih poškodbah) – vendar so te odtlej izbrisane.

Po poročanju medijev se je v zadnjem prispevku pritožil, da od internetnih sodelavcev na dan dobiva sto ali toliko žaljivih sporočil.

“Ne morem zanikati, da je bolelo. Mrtva sem. (…) Slaba sem, žal mi je. Nočem biti več človek. Hotel sem ljubiti svoje življenje. Hvala vsem. Ljubim vas. Adijo”
– lahko med drugim preberete v pretresljivih vrsticah.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Internetni nadlegovalci so ji ogorčili življenje in jo preganjali v globoko depresijo, iz katere ni videla drugega izhoda. Po novici o njegovi smrti so številni na spletnih straneh družbenih medijev zaslišali dva sovražna komentatorja – ki do zdaj poznata le svoje psevdonime – na čigav račun piše tragedija.

Hana Kimura, hči nekdanje ženske zvezdnice Kioko Kimura – ki je bila prej na bojišču pred 40.000 močno bazo oboževalcev -so mnogi pozdravili kot ribiči, ki so svoj način trženja na splošno vseeno prisilili.

Nadlegovalcem je dala še več prostora z udeležbo v resničnostnem šovu. V zadnji oddaji se je zapletel v spremstvo spremljevalca, potem ko je mladenič po nesreči pokvaril svojo drago nastopajočo obleko.