Oldal kiválasztása

Slavna pevka se je skrivala deset let, nato je s pretresljivo objavo vse razkrila

35-letna pevka se je zelo dolgo borila, da bi predelala, kar se ji je zgodilo.

Valižanska pevka Aimee Anne Duffy, ki je nase opozorila s hitom Mercy, je desetletje preživela umaknjeno. Razloge za to, zakaj se je zgodilo tako, pa je razkrila s svojo iskreno objavo na Instagramu – piše Daily Star.

Duffy je v svoji objavi odkrito zapisala, da so jo omamili, posilili in več dni držali v ujetništvu. V srce parajoči objavi je še priznala, da svetu ni mogla pokazati “žalosti v očeh”, zato se je raje umaknila.

Pevka je debitirala leta 2008 s singlom Mercy, ki so ga prodali v več kot 9-milijonski nakladi. Kot solo pevka pa plošč od leta 2010 ni več izdala.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

35-letna pevka je na svoji uradni Instagram strani v javni objavi zapisala, da je že večkrat želela to dati iz sebe, vendar ni vedela, kako se bo kasneje zaradi tega počutila. O pravem tajmingu tudi sedaj ni najbolj prepričana, vendar jo zavedanje, da ji je o tem končno uspelo spregovoriti, navdaja z osvobajajočim občutkom:

“Ne znam razložiti. Mnogi ste se morda spraševali, kaj se mi je zgodilo, kam sem izginila in zakaj. En novinar je lansko poletje stopil v stik z mano in sem mu vse povedala … Omamili so me, posili in me, kot ujetnico, zadrževali še nekaj dni. Seveda sem preživela … Za okrevanje je bil potreben čas. Ne da se opisati na enostaven način. Lahko pa povem, da sem se v minulem desetletju tisoče in tisoče dni trudila v srcu ponovno čutiti sončne žarke, sonce je sedaj zasijalo.”