Oldal kiválasztása

Skrivnostni umor, dva mrtva najdena v nizozemskem kinu

Po primarnih informacijah sta lahko dva člana čistilnega osebja žrtev. Fotografije domnevnega storilca so objavile nizozemske oblasti in z veliko silo iščejo nevarnega človeka.

Skrivnostni umor je pretresel mesto Groningen na Nizozemskem. Policija je sporočila, da so v lokalnem kinu našli dva trupla in naj bi bila le žrtev kaznivega dejanja. V sporočilu za javnost piše, da so jih zaposleni v kinu našli v zgodnjih jutranjih urah in takoj opozorili na policijo. Oblasti tega še niso potrdile, a glede na informacije v nizozemskem tisku sta lahko dva člana čistilnega osebja žrtev. Motiv za umor je zaenkrat popolnoma nejasen.

Policija je izdala javni nalog za Ergüna Senarabacija, za katerega je bil izdan 33 let in bo verjetno storil dvojni umor. Ni podrobnosti o izvoru. Moški, ki bo verjetno migrant ali z migracijskim poreklom, je po mnenju oblasti nevaren, zato so vsi opozorili, da bodo takoj poklicali znane številke za klice v sili in nikoli ne poskušajo prijeti moškega, ki ga iščejo.

Fotó: pixabay.com

Vse večje nizozemske revije so objavile profilno sliko moškega, pa tudi slike varnostne kamere, za katere se zdi, da zapuščajo kino.