Oldal kiválasztása

Skrivnost Real Madrida je pricurljala: to čaka na igralce

Klub strogo kaznuje kršitev, nogometaši morajo plačati težke vsote, če kršijo pravila.

Nogometne igralce urejajo stroga pravila, ki lahko, če se ne upoštevajo, povzročijo stroge kazni. Deportes Cuatro Španija je dobil kazenski seznam Real Madrida. To kaže, da bodo najpogostejša kazniva dejanja, ki jih storijo klub in njihovi storilci, kaznovana z 250 do 3000 evrov (od 78.000 do dobrih 938.000 forintov).

V skladu z dokumentom morajo biti igralci v klubu vadbebaškega kluba vsaj 45 minut, preden se začnejo treningi.

Petminutna zamuda stane le 250 evrov, po petnajstih minutah dobite kazen 500 evrov, za več zamud pa morate plačati 1000 evrov, najresnejša napaka je, da preskočite trening brez utemeljitve, tako da je kazen že 3000 evrov.

Igralci lahko svoje mobitele uporabljajo v slačilnici, v ekipnem avtobusu in celo med športno masažo. Če pa nekdo zazvoni, bo zanj nastala kazen 250 dolarjev, kar lahko, če se ponovi, zviša kazen na med 500 in 1000 dolarjev.

Fotó: pixabay.com

V Real Madridu morajo igralci vsak teden sodelovati pri hujšanju. Če tega ne storite, bo prišlo do globe v višini 250 EUR. In če tehtnica pokaže več, kot bi pričakovali, potem moraš plačati 1000 EUR.

Če želi igralec zapustiti Madrid na prosti dan, mora o tem vnaprej obvestiti glavnega trenerja. Če se pogovarjajo ali izvajajo kakšno oglaševalsko dejavnost, morajo poiskati tudi dovoljenje kluba. Če tega ne storite, lahko pride do kazni v višini do 1000 EUR.

Poškodovani igralci se lahko rehabilitirajo v vadbenem centru Valdebebas, razen če trener in zdravstveno osebje ne odločijo drugače. Igralci, ki trenutno niso na vrsti, morajo biti tudi v slačilnici s preostalim moštvom in ostati na stadionu vsaj 80 minut. Med Realno tekmo igralci med potovanjem ali v svoji hotelski sobi ne smejo sprejemati gostov. Novinarske konference se morajo vedno pojavljati v uradni obleki Real Madrida.