Oldal kiválasztása

Skrivnost preteklosti: Marilyn Monroe je prevzela devištvo 15-letnega fanta

Boter je pravkar govoril o tem, kako ga je zapeljal legendarni bombnik.

Gianni Russo je bila marsikomu v življenju. Preizkusil se je kot igralec, bil član mafije, prepeval, trgoval z nakitom, ta vrstica pa je zdaj razširjena in vključuje še en izdelek: ljubiteljica Marilyn Monroe.

Kuma Carlo Rizzie je bila komaj 15, ko se je seznanila z večnim seks simbolom. Gianni je bil pripravnik v brivnici, kamor je odšla Marilyn, in so včasih spremenili nekaj stavkov. Potem pa je nekoč za njo prispel igralkin voznik, rekoč, da potrebuje njene storitve. Fant je mislil, da bo moral prilagoditi Monroevo blond pričesko v svoji hotelski sobi, a ko je prišel, je zvezdnik razmišljal o drugih storitvah.

Marilyn je, ko je srknila šampanjec, Gianni pozdravila v beli brisači, nato pa vrgla preostanek tekstila in ji rekla, naj jo drži v kadi. Presenečeni fant je nekaj časa okleval, potem pa se slekel in v peni sledil najbolj seksi ženski na svetu.

Fotó: pixabay.com

Gianni je bil z njo prvič, toda njen 33-letni partner je bil z njim zadovoljen, saj sta cel vikend preživela v postelji in se pogosto zaletavala v ponovitev, dokler Marilyn ni umrla. Russo do zdaj ni še nikomur povedal o njuni zvezi, zdaj pa ugiba. Kot pravite, se ponosen svetu zavezuje, da bo:

„Marlon Brando se je učil igranja, Frank Sinatra je učil petja, Marilyn Monroe pa človeka.”