Oldal kiválasztása

Skrivnost je razkrita: S temi tremi metodami boste bombardirani s prošnjo za dekle

Ko moški najde žensko, ki si jo lahko predstavlja do konca življenja, ima pred seboj veliko nalogo: prositi mora za roko. In to lahko celo najbolj samozavestnega machoja spravi v zadrego. Na srečo ste lahko pripravljeni na veliki trenutek, pokazali vam bomo!

V teh dneh zahtevati lepo roko ni lahka naloga. Konec koncev je internet poln velikih prošenj za dekleta, od jadranja do ukvarjanja s padalstvom. Vendar pa ženske nujno ne hrepenijo po velikih prizorih; dobro je, da sledite tem trem osnovnim pravilom, da se prepričate, da ste uspešni.

1. Ali se sploh želite poročiti?
Čeprav sobivanje in ljubezen, mnogi ne mislijo na poroko, se popolnoma ujemajo s sobivanjem. Vendar pa pred zarokami stojijo številni pogovori, zato se večina moških zaveda, kaj običajno njihov par misli o instituciji zakonske zveze. Če je jasno, da noče biti poročena z žensko, je nepotrebno kupiti prstan in nato zaprositi za roko, je lahko grdo pihanje. Če pa ste že večkrat izjavili, da si lahko v zakonu predstavljate le skupno prihodnost, potem je pot prosta.

2. Pomembno je, kje in kako se to zgodi
Nekateri postavijo obroč na torto ali dajo ženski serenado pred veliko množico in jo posnamejo; drugi prosijo za partnerjevo roko na romantični večerji. Prositi za dekle je za obe stranki nepozaben trenutek in presenečenje za ženske, zato je najpomembnejše, da se to zgodi na mestu in na način, ki ustreza obema. Če moški žensko resnično pozna, ve, kaj bi ga navdušilo, preden bo postavil veliko vprašanje. Najpomembneje pa je, da prizora nikoli ne smete pripovedovati družini ali prijateljem, temveč le obema. Zapomnili si ga bodo vse življenje.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

3. Prstan nima veliko pomena!
Najbolj resna sestavljanka za moške je zaročni prstan, saj morajo izbrati kos, ki jim bo všeč njihova ljubezen. Pomembno je biti eleganten in eleganten ter praktičen, saj je treba upoštevati kraj, kjer ženska dela, pa tudi pomen nošenja tega prstana ves dan, zato je pomembno, da je udobno. Omeniti velja, kakšen nakit sicer nosi; ne glede na to, ali imate radi neokusen kamen, barve, zlato, belo zlato ali srebro. Ženske imajo v filmih samo radi ogrnjene, prefinjene prstane, v resnici pa jih popolnoma z veseljem pokažejo v lepi darilni škatli in se postavijo na prste, ko rečejo da…