Oldal kiválasztása

"Skoraj sem umrla, bila sem v komi" - je dramatično pričal brat dvojček Gabriele Spanic

Ne samo na platnu, v resnici tragedije in bolezni otežujejo življenje Gabrieli Spanic in njeni družini.

Mati Gabriele Spanic je pred nekaj tedni umrla zaradi raka, igralkino življenje pa je polno dramatičnih preobratov, intervju, predvajan na mehiški televiziji, pa je pred kratkim razkril, da sestra dvojčica Dancing with the Stars ne bo ušla nesreči, je opazil Blikk. Pred kratkim so v telesu Daniele našli cisto velikost jajčec, poleg tega pa je zaradi prejšnje nesreče v gibanju omejena: ne more uporabljati desne roke. Zdaj jo je strah, da bo trpela njena mama.

“Spet morajo na operacijo, ker prehitro raste, zdaj imam cisto velikosti jajčeca. Ne vem še, koliko operacij moram prestati in koliko časa moram biti v bolnišnici. Priznam, bojim se, da bom tudi jaz zbolel za rakom, «je zaskrbljeno zavzdihnila nekdanja manekenka. “V prometni nesreči sem skoraj izgubila desno roko, zlomila se mi je kost, zato sem polna platinastih plošč” – je Daniela povedala Venga La Alegría, ki kljub temu dela neverjetne slike, ki jih navdihujejo dogodki v preteklem skoraj desetletju in pol. Brat Gabriele Spanic je pred 13 leti v petem mesecu nosečnosti doživel možgansko kap, zaradi katere je bil več kot dva tedna v komi.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Ko me je zadela kap, sem skoraj umrl in bil v komi” – je za televizijo povedala nekdanja manekenka, ki se je nato morala znova naučiti hoditi.