Oldal kiválasztása

Šele zdaj je Jason Momoa priznal: Po bitki za prestole je z družino stradal.

Trenutno je eden najbolj priljubljenih igralcev na svetu nekdanji moški model, a pred nekaj leti otrokom ni mogla dati niti hrane.

Milijoni moških želijo biti podobni njemu, milijoni žensk pa si želijo pridobiti zase. A ne tako dolgo nazaj v kuhinjo Jasona Momoe ni prinesel niti centa.

Filmska kariera Momoa se je začela kot model in začela z manjšimi vlogami v številnih stranskih serijah Baywatch in Stargate, a sreča ga je zasijala leta 2011 in v bitki za prestole je postal Khal Drogo.

Toda uspeha dolgo ni mogel uživati, ker je bil lik ubit že v prvi sezoni, nato pa še vedno sledil zapletu romana. In kljub temu da je Momoa postal svetovno znan, dve leti po bitki za prestole ni dobil nobenega dela. In serije na začetku ni obkrožala toliko norost, kot na koncu, zato igralcev plin ni bil previsok, česar ni bilo preveč za prihraniti.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Tako se je zgodilo, da Jason ni mogel skrbeti za svojo ženo Liso Bonet in njuna dva majhna otroka. Nekaj je bilo za jesti. In težko obdobje se je zares končalo šele, ko je Momoa dobil vlogo Aquamana.