Oldal kiválasztása

Seks legende, za katere mislite, da jih imajo fantje radi! Ampak ne!

„Moški z Marsa in ženske z Venere so prišli!” Eno življenje ni dovolj, da se spoznamo z razmišljanjem. Zdaj lahko ugotovite, kaj fantje ne marajo, a nikoli ne povedo.

1. Nočejo vedeti, koliko fantov je bilo pred njim!
Nikoli si tega ne bi priznala, vendar je bila v stiski in strahu zaradi številnih bivših partnerjev. Če je bil več kot je, boste popolnoma zatrli samozavest, da ne omenjam, da se bojite svojih pričakovanj. Če se pogovarjate o tem, boste zagotovo imeli nekaj misli o svojem bivšem med seksom.

2. Nočejo, da bi bil z njo prvi zmenek v postelji!
Ni vam treba biti pri postelji, če samo iščete pustolovščino čez noč. Morda boste ugotovili, da kemija deluje odlično in zato lezite drug z drugim, a potem od fanta ne pričakujte preveč. Še vedno imajo dolgo tradicijo, dolgoročno pa so zasnovani s samo “običajnimi” dekleti. To seveda ne pomeni, da niste kul in se ukvarjate s seksom, samo da vas malce čaka, da zadenete konje.

Fotó: pixabay.com

3. Nočejo brezvestne ženske na voljo za vse!
Če želite narediti vse, kar želite, a se res ne počutite dobro, se bo to kmalu pokazalo.
Vsak moški si želi, da bi bili vi, ne igrajte se sami in najdite skupnega imenovalca v seksu.

4. Ne izgubi zanimanja, če se dolgo ne predaš sebe!
Napačno je biti utrujen, če predolgo čakate. Verjemite mi, bolj hudiča jeste. Seveda se ne igrajte z njo po nepotrebnem, razen če vam je res všeč in želite biti prepričani v to. V očeh vam lebdi nekaj brezplačnih večerov, ampak odnos, v katerega je vredno vlagati.

5. Ne bo zadovoljen s pustolovščino čez noč!
Če niste pripravljeni na dolgotrajno zvezo, ni pomembno, ali gre za pustolovščino čez noč ali dolgo čakanje. Takšne hitre muhe so navadno pijane, v vročini trenutne želje. Včasih vam bo žal, vendar ne bo povzročilo določene dolgoročne sreče. In ni čudno, da fantje ne uživajo tako zelo.