Oldal kiválasztása
News

Še vedno ubil rock zvezdnika? Več kot 20 let skrivnosti lahko pride na vrsto

Smrt pevke, ki je umrla v starosti 37 let, je bila vedno sumljiva, zdaj pa dokumentarni film lahko skrije vse.

Skoraj 22 let je minilo, ko je Michael Hutchence umrl v hotelski sobi v Sydneyju, potem ko je bilo njegovo življenje polno mamil, seksa in rock’n’rolla. Frontman INXS-a, ki je umrl v starosti 37 let, je zdaj posnel nov dokumentarni film, ki ponuja nove podatke o zvezdnikovi smrti.

Mystify: Michael Hutchence bo igral nekaj nekdanjih deklet, kot sta Kylie Minogue in supermodel Helena Christensen.

Pevka v filmu pravi: “Seks, ljubezen, droge, glasba, potovanja, knjige, ki jih imate radi, bi želeli doživeti. Kot partner sem doživel veliko. Definitivno je prebudila mojo željo po stvareh na svetu.”

Njen ljubimec iz otroštva Michele Bennett je v filmu dejal, da jo je pevka poklicala, preden je umrla. “Poklical me je in rekel, da mora videti, rekel je, da je vse zmedeno. Začel je jokati. Zvenelo je zelo naporno in povsem obupno, na najbolj skrajni način.”

Fotó: pixabay.com

Ure pozneje so glasbenika našli obešenega v svoji hotelski sobi in uživali vodko, pivo, šampanjec, kokain in droge na recept. Zvezdino smrt ni obravnavalo kot samomor, po navedbah tožilstva zaradi zadušitve iz spolnih razlogov.

Vendar pa je po dokumentarcu Hutchenceova prejšnja poškodba glave, ki jo je povzročil taksist, resnejša, kot so prej verjeli. V Københavnu je utrpel možganske poškodbe, njegova osebnost pa se je zatem popolnoma spremenila – piše Daily Star.