Oldal kiválasztása

SAMO ŠE NEKAJ DNI IN TA ZVEZDNA ZNAMENJA SE ZALJUBLJAJO

Sredi novembra Venera spet zamenja znamenje in udari ljubezen.

16. novembra Venera vstopi v znamenje Strelca. Kjerkoli ta planet stoji, nam vedno pripravlja nekaj prijetnega. Tudi če ima slab učinek, ni tragičen, temveč opozarja na vaše napake. Zaradi svoje ženske narave Venera najbolj vpliva na romantične odnose, vpliva na čutnost, nežnost, užitek, umetnost in odnose. Venera v Strelcu obljublja pravo ljubezensko avanturo. Torej je le nekaj dni in zagotovo te energije odlično vplivajo na nekatera horoskopska znamenja, kdo bo našel ljubezen? Ste morda med njimi?

Bik
V mesecu novembru boste imeli priložnost, da se izpolnite, končno ste lahko to, kar ste. S svojo modrostjo boste dobro kos tudi največjemu izzivu. Takoj ko bo Venera na za vas nenavaden način vstopila v znamenje strelca, boste dobili krila in boste s svojimi igricami varnosti nekoliko popustili. Končno si upate na pustolovščino in tako prenašate takšne energije, da bo prišel čas za strastno ljubezen. To dopolnjuje mlada luna v Strelcu 23. novembra, ki vam daje zagon, željo po življenju in pogum, da se vaša ljubezen lahko uresniči. Morda boste v življenju našli osebo, s katero se boste veselo, razigrano in lahkomiselno podali v neznano.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Strelec
Takoj, ko bo Venera 16. novembra vstopila v vaše znamenje, se bosta povečala vaš entuziazem in strast do življenja. Prihaja pozitiven val, ki pritegne zanimanje nasprotnega spola. Svojega partnerja, ki vstopa v vaše življenje, lahko daste in naučite nekaj novega, morda bo to le romantična, čutna ljubezen, vsekakor pa boste na drugem pustili pečat, tudi vi pa boste globoko čutili v duši. Pogumno živite avanturo, izziv, strast. Nežnosti ne bo manjkalo, užitek pa je zagotovljen. Če živite v zvezi, bodite previdni, v kaj se spuščate z nekom drugim, ali se ta avantura splača ali je v vašem življenju ne smete zamuditi. Ustavi se za trenutek in razmisli. Lahko pa se tudi zgodi, da je prišel čas za spremembo in kar se čustveno porodi v vas, je skušnjavec priskočil na pomoč.

Vodnar
Začetek novembra se začne s čustvenim okrevanjem, morda se vam zbistri spomin iz otroštva, ki je močno vplivalo na dosedanje odnose. Znali boste pustiti stare težave za seboj, se odpreti in prenoviti. Pri tem vam bo pomagala Venera v strelcu, nova luna pa bo imela v drugi polovici meseca tudi ogromen potencial, da spoznate še en vidik ljubezni. Ozdravitev stare duševne razjede bo za vas skorajda čudež, izžarevale boste zelo privlačne in čiste ženske energije. Naj bo na nogah fant, ki se temu lahko upre. Čakajo vas dnevi, polni dogodivščin, končno lahko doživite posebno svobodo vodnarja. Čakata vas burna romantika in erotika! Če ste v zvezi, bo vaš partner oboževal veliko spogledovanja!