Oldal kiválasztása

„Samo gledala sem našo čudovito punčko in nisem hotela verjeti temu, kar je rekel zdravnik"- so mladim staršem sporočili strašno novico.

Štirimesečnemu dekletu je bila diagnosticirana grozljiva bolezen.

Olivia-Grace Corcoran, komaj stara 4 mesece, je čez noč začela bruhati materino mleko. Njeni starši, 20-letna Chloe Kirk in 22-letna Jordan, sta se zelo bali, kaj bi lahko bila majhna težava. Zdravnik jih je pomiril, da so dojenčki pogosto vohali mleko ali celo bruhali. Vendar je njena mati menila, da so težave veliko večje od tega.

Odločili so se, da bodo otroka odpeljali v univerzitetno bolnišnico James Cook v Middlesbroughu. Tam so jim sporočili grozno novico: njihova punčka je zbolela za redko levkemijo.

„To je bil velik šok. Samo pogledala sem svojo čudovito punčko in nisem hotela verjeti temu, kar sta rekla. Olivia je bila stara le štiri mesece. Komaj je živel” – se je groznih trenutkov spominjal oče.

Olivia je takoj dobila kemoterapijo in zdravljenje s steroidi, zdaj pa 6-mesečno deklica samo čaka na presaditev matičnih celic.

„Ona je neverjetna punčka. Skozi kemoterapijo se je nasmehnil.”

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ko so domačini izvedeli za zgodovino družine, so se takoj zbrali in zanje organizirali zbiranje, tako da je Olivia zagotovo lahko dobila reševalni poseg.