Oldal kiválasztása

Resne težave v družini: Williama že skrbi Harry

Princ William je zaskrbljen tudi za svojega brata in princeso Meghan, potem ko si je ogledal dokumentarni film o njih.

Princ William skrbi za princa Harryja in princeso Meghan po ogledu novega dokumentarnega filma ITV o prinčevem paru. Po poročanju kraljevega vira za BBC je William jezen na Harryja, ker se je sprva pogovarjal za kanal, toda po tem, ko se je oddaja umirila in je upal, da se bodo Harryjeve razmere vrnile v normalno stanje in “bodo boljši”.

Harry je v intervjuju spregovoril tudi o svojem odnosu z bratom.

„Nepregibne stvari se dogajajo. Vendar smo bratje in vedno ostajamo bratje. Ni dvoma, da smo na drugih cestah. Vedno lahko računaš na mene in vem, da lahko vedno računam na to. Ne srečujemo se tolikokrat kot prej, ker smo zaposleni, ampak res ga imam rad” – je dejal Harry in dodal: “Večina (govoric) je prišla iz zraka. Kot bratje so dobri in slabi dnevi.”

V dokumentarnem filmu “Harry & Meghan: Potovanje v Afriko” je Harry tudi dejal, da ga bo vsak trenutek strele popeljal nazaj v smrt svoje matere princese Diane, ki je leta 1997 umrla v prometni nesreči, ki jo je povzročil novinar, ki jih je preganjal na motornem kolesu.

Na vprašanje, ali si je po 22 letih opomogel od materine smrti, je princ priznal, da se rane še vedno niso zacelile.

Meghan je govorila o tem, da so jo nadlegovali mediji. Še posebej težko ji je bilo, ko jo je med nosečnostjo ves čas napadala. Prav tako je razkril, da so ga prijatelji posebej prosili, da se ne poroči s Harryjem, ker mu bo njegova pozornost uničila življenje.

Fotó: pixabay.com

Po virih, ki so blizu kraljevi družini, za Harryja ne skrbi le William, ampak kraljica, saj menijo, da je njihovo življenje šlo v napačno smer. Bojijo se, da bi se prepustili kraljevi obveznosti in družini obrnili hrbet.