Oldal kiválasztása

„Rekli so, da nisem vreden jutra" - je reševalec televizijsko knjižnico odpeljal v bolnišnico

Televizijska knjižnica je postala koronavirus in ni hotela v bolnišnico. Vendar se je njegovo stanje tako poslabšalo, da ga je odpeljalo reševalno vozilo.

Velika debela ciganska poroka, velik romski lagzi na televiziji, je na televiziji doživela velik uspeh. Eden njegovih največjih zvezd, Paddy Doherty, je zdaj v resnem stanju hospitaliziran.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

61-letni televizijski zvezdnik mi je povedal, da je dva dni potiskal posteljo, ker se je počutil izčrpano. Vendar se je njegovo stanje iz trenutka v trenutek hitro poslabšalo, zato je njegova žena Roseanne poklicala reševalce.

„Nisem hotel v bolnišnico, čeprav mi je bilo vse slabše. Potil sem se, vse me je bolelo, tudi moja glava je bila zmedena. Reševalci so rekli, da sem prepričan, da sem koronavirus in če ostanem doma, morda ne bom vreden jutra” -je dejal Doherty, ko je sedel v bolniški postelji.

Televizija trenira vsak blaženi dan, celo izdala je knjigo o pomenu športa. Torej je v dobrem stanju, kljub temu pa je ujel koronavirus.

„Ne podcenjujte Covida. Udaril me je celo po tleh. Ne mislite, da ga ne morete ujeti” -je v videu dejal, težko si vdihnil, čeprav mu že pomagajo dihati s kisikom.

(via)