Oldal kiválasztása

Rekla je bivša punca Elvisa Presleyja, do zdaj o zvezdi še nihče ni vedel

66-letna nekdanja lepotna kraljica je po razpadu ohranjala tesne odnose z glasbenikom.

Nekdanja punca Elvis Presley Linda Thompson se je takrat razšla z zvezdo, ker si je želela otroka- je zdaj razkrila tekstopiska. Thompson je v čustvenem intervjuju izlil svoje srce in povedal, kako globoki so bili pogovori s kraljem, preden je „pritisnil na gumb za samouničenje”.

Thompson in Elvis sta se leta 1972 srečala na zasebnem snemanju. Razlika v starosti 15-letne ženske ni bila ovira. Skupaj sta bila štiri leta, toda Thompson se je na koncu razšel z zvezdnikom rock’n’rolla. To se je zgodilo leto preden je Elvis umrl.

Fotó: pixabay.com

Nekdanji lepotni tekmovalec je v sredo razkril, da sta se razšla zaradi kraljevega samouničevalnega življenjskega sloga, ker ni videl izhoda. „Ko sem ugotovil, da Elvis jemlje tablete za spanje in včasih jemlje še kaj drugega, kar bi lahko vplivalo na zdravilo, je bilo tako, kot da bi imel novorojenega otroka. Nisem mogla spati, želela sem samo vedeti, ali je z njo v redu” – je dejala in dodala, da se bo na koncu želela razvezati, ker se želi poročiti in imeti otroke. Vendar v tej zvezi ni bilo otroka.

Zvezdnik in Thompson sta po razpadu ostala tesna prijatelja- piše Daily Star.