Oldal kiválasztása
News

Razkrita je bila šokantna skrivnost: princ William je našel jokajočo Diano, nato pa prisegel materi

Princ William je v kopalnici našel svojo jokajočo mamo.

Princ William je princeski Diani dirljivo obljubil, ko jo je našel, kako joka v kopalnici. Takrat 10-letni princ je materi obljubil, da mu bo vrnil naslove takoj, ko bo stopil na prestol.

Odnos med Diano in Charlesom je pravkar postal kritičen in leta 1992 sta se ločila ločeno. Diana je bila zelo obrabljena, saj se je poročila iz ljubezni in je v zakonu doživela neuspeh.

Zato je zajokal skrivajoč se v kopalnici, a ga je našel sinček. Da jih ne bi slišal, je William na vrata postavil tudi brisače. Potem se je obrnil k materi in rekel:

“Sovražim te, ko te vidim žalostno. A brez skrbi, mama, vse ti bom vrnila, ko boš postal kralj.”

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Diana je vse to povedala prijateljici in tudi povedala, da mu je princ William takrat prisegel, da bo vedno skrbel zanj.

Diana in princ Charles sta se uradno ločila šele leta 1996, sta pa že leta prej živela ločeno. Diana je leta 1995 dala zloglasni intervju Panorama, v katerem je priznala, da je imel Charles v času njunega zakona vedno ljubimca.

Zaradi številnih dram naj bi kraljica Diani in Charlesu poslala tudi ločeno pismo, naj ju čim prej ločita, da okoli kraljeve družine ne bo več škandalov.

Charles je po ločitvi ostal princ Walesa, Diana pa je bila odvzeta za naslov – je zapisal Daily Star.