Oldal kiválasztása

Princesa Diana je morala umreti zaradi grde prevare

Po zadnjih informacijah bi, če BBC princeske ne bi premagal za intervju, še danes živa.

Pred nekaj tedni je Dianin mlajši brat podal neverjetno izjavo. Po besedah Charlesa Spencerja je BBC njemu in Diani pokazal, da sta ponarejena bančna izpiska in na podlagi teh mislila, da je kraljeva družina ljudem, ki delajo zanje, plačala za vohunjenje. Zato je Diana televizijskemu kanalu odgovorila pritrdilno za intervju Panorama, v katerem je nesramno spregovorila o nezvestobi princa Charlesa.

Izjava grofa Spencerja je v Angliji povzročila velik škandal, zdaj pa ga je še poslabšal nekdanji urednik časopisa Vanity Fair, ki je bil dober prijatelj Waleske princese. Tina Brown je nekaj tednov pred smrtjo kosila z Diano, princesa pa je nato deklici povedala, da je odpustila svoje telesne stražarje, ki jih je dobila od kraljeve družine. Bal se je, da bodo podatke zbirali tudi proti njemu.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Vse to je pomembna informacija, kajti če bi telesni stražarji iz angleške tajne službe ostali z Diano, v Parizu ne bi bil za volanom pijan voznik, ko bi imel usodo v nesreči v predoru Apple.
Še več, ne samo, da bi bil voznik drugačen, ampak verjetno tudi fotografi ne bi mogli loviti avtomobila Diane in Dodija Fayeda, ker bi jih agenti razstavili. To pomeni, da bi bila princesa na splošno še danes živa, če je BBC ne bi premagal z izpiski na bančnih računih in zato ne bi odpustila svojega telesnega stražarja. Po Tininih besedah je torej največje britansko televizijsko podjetje posredno povezano z Dianino smrtjo.