Oldal kiválasztása

Prijetni voznik Uberja je hotel pokukati na 9-mesečno nosečnico

Čeprav je 51-letni turški priseljenec vse do zadnjega trenutka zanikal, so ga na berlinskem sodišču še vedno spoznali za krivega. Sodnica je ugotovila, da je spolno napadla 25-letno nosečo mater.

Lani poleti se je 25-letna, devetmesečna noseča mati bolela in se odločila, da gre v bližnjo berlinsko bolnišnico. Vendar so jih zdravniki prepričali, da to še niso bolečine pri rojstvu, in ga poslali domov. Ob dveh ponoči ni hotel domov z javnim prevozom, zato se je odločil, da bo prek aplikacije Uber poklical avto. 51-letni turški voznik je prišel po mlado žensko, ki je bila utrujena in ni hotela govoriti. Vendar je priseljenec še naprej govoril in v nepričakovanem trenutku šepnil v uho sopotnikom, da bi se trudnice zdele zelo privlačne.

Počutil sem se vse bolj nelagodno na materinem sedežu, začel sem se bati. Sprva me je začel božati po trebuhu, nato pa so mu roke zdrsnile navzdol. Potisnil sem ji roko čeznjo in jo prosil, naj se ustavi, a jo je vseeno hotela poljubiti
– precej blondinka se je spomnila na sojenju. Vendar je tožena stranka te navedbe odločno zanikala. Mislil je, da je sopotnikova lepota res impresivna, zato je pred odhodom prosil za ime in telefonsko številko. Po besedah žrtve je bilo to res tako, da je dal svoje podatke, da se ga hitreje znebi. In vaši osebni podatki so bili vozniku že na voljo zaradi naročila avtomobila. Obdolžena se je branila, da bi lahko, če bi jo nadlegovala, lahko skočila ob katero od luči. Vendar je bila po besedah sodnice noseča mati prestrašena, zaskrbljena za svojega otroka in pri 9 mesecih ne bi mogla tako hitro skočiti iz avtomobila.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Kot se je izkazalo, je prvega otroka rodila šest dni po incidentu. Sodišče je turškega voznika na koncu obsodilo na 4.000 eurov globe, ki se je na sodbo pritožilo.