Oldal kiválasztása

Prijatelj je ugibal še eno grozno stvar o morih Maddie

Christian B. se je samo smejal, ko so se njegovi prijatelji šalili, da je deklica v svoji kleti.

Z umorom Maddie McCann je osumljen nemški moški Christian B. in ga je morda prikrila ženska, zaposlena v baru. Na podlagi zgodb je lahko ugotovil, kaj se je zgodilo s truplom angleške deklice, ugrabljene na Portugalskem.

Že sam Christianu je mati povedala, da se je kot otrok obnašal deviantno, kot da bi bilo kodirano, da bo kot odrasel storil nekaj groznega.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Zdaj je eden od njegovih bivših prijateljev služboval o vedenju moškega, ki se je zagotovo spopadal s hudimi težavami v duševnem zdravju. Po besedah prijatelja se je Christian samo smejal, ko so ga drugi v šali sumili, da je v svoji kleti skrival deklico in se celo hvalil, da policija preprosto ni mogla dokazati Maddiejeve ugrabitve.

„Leta 2013, ko smo živeli v Braunschweigu, je od policije prejel uradni dokument. Rekel je citat, a se mu je samo smejal. Bil je še posebej ponosen nanj, kot da je prejel pokal” -je povedal prijatelj, ki je zaprosil za odvzem njegovega imena, rekoč, da nemška policija zadeve takrat ne jemlje dovolj resno.