Oldal kiválasztása

PRIHOD NOVE LUNE: KARTE SE OBRNEJO IN PRINESEJO POZITIVNE SPREMEMBE ZA TA TRI ZNAMENJA

Nova luna v Vodnarju bo 9. februarja ob 23:59. Prinaša velike spremembe in pozitiven zagon. Življenje teh treh znamenj se bo spremenilo.

Nova luna prihaja 9. februarja v zadnji minuti dneva. Njen vpliv bo zelo močan in bo povzročil neverjetne spremembe. Ta tri znamenja bodo srečneži dneva, ki se bodo v soboto prebudili kot prerojeni. Ste tudi vi med njimi?

Dvojčki
Vaš planet, Merkur, je v Vodnarju, vendar bodo 9. februarja v tem znamenju tudi Pluton, Sonce in celo Nova luna. Z neba boste deležni izjemne podpore pri potovanjih, učenju in razvoju. Sobota bo za vas dan, ko boste pridobili novo perspektivo, od tu naprej pa vas bo pot vodila k vašim željam in ciljem. Morda boste deležni prijetnih pozitivnih presenečenj, ki bodo v vaše življenje prinesla spremembe, morda boste pridobili zagon in do konca zime bo za vas posijalo sonce!

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Devica
Težave, s katerimi ste se v zadnjih tednih soočali na delovnem mestu, se zdaj rešujejo, nova luna pa vam prinaša nove vidike. Uspelo vam je razmišljati pozitivno in videti dogodke okoli sebe. Ste optimistično razpoloženi in to vas bo končno popeljalo iz negativne spirale. Začutili boste, kako se v vas krepita energija in zagon. Kdo ve, kaj vam bo še prinesla nova luna, zagotovo pa vas bo popeljala v nove smeri pri vašem delu. Morda boste našli novega sodelavca, ki vas bo razumel. Z njim boste lahko dobro sodelovali, s sodelavci pa boste zlahka komunicirali. Osvežite se pred pomladjo!

Škorpijon
Če doma ali v ljubezenskem življenju ni vse v redu, vam bo nova luna pokazala novo rešitev. Bodite odprti, da vam bo prinesla srečo in dobre dni ter sprostila vse napetosti v vaših odnosih. Energije za to prihajajo in počasi lahko uživate v spremembah. Na dan nove lune vam bo vse služilo. Verjemite, da se stvari ne dogajajo po naključju. Če ste samski, lahko v vaše življenje vstopi tudi ljubezen. Ta konec tedna po Novi luni se sprostite in naredite nekaj, kar si resnično želite.