Oldal kiválasztása

Prihajate na božič, kajne? Brezdomni deček je napisal srčno pismo

Mali je napisal pismo Božičku. Skrbi jo, da je ne bo našel.

Teksaški fant je Božičku napisal pismo, da bi se prepričal, ali ga lahko najde. Sedemletni otrok z imenom Blake je moral zapustiti dom zaradi svojega nagajivega očeta, ki zdaj živi z materjo v teksaškem zavetišču za brezdomce. Odkar sta se preselila, se je Blake bal, da Božiček ne bo prišel na ta božič, zato je srcu napisal pismo.

“Dragi Božiček!

Morali smo zapustiti svojo hišo. Oče je bil jezen. Z mamo sva morala opraviti vsa hišna opravila, oče je dobil vse, kar je želel. Mama je rekla, da je čas, da gremo na varnejše mesto. Kraj, kjer se nam ni treba bati.

Res sem navdušena, nočem govoriti z drugimi otroki. Boste prišli ta božič? Vse naše stvari so ostale v hiši. Mi lahko prinesete knjige z zgodbami, slovarji, kompasi in uro? Rad pa bi tudi dobil zelo, zelo, zelo dobrega očeta. Bi to storil tudi zame?

Fotó: pixabay.com

ljubezen,
Blake ”

Pismo je mama nedavno našla v nahrbtniku njenega dečka. Ganljivo sporočilo je pokazala tudi zavetišču za preživele nasilje v družini, ki je na koncu delilo božično pismo na svojih družbenih platformah. Kot rezultat tega je Blake od takrat prejel na desetine knjig, slovarjev, kompasov in zapestnih ur, ki so jih podarili materi in sinu.

Toda zelo, zelo, zelo dober očka te čaka. Najbolj pomembno je, da Blake in njena mama zdaj živita v varnosti in miru.