Oldal kiválasztása

Presenetljivo je, da je Katarinin polet prišel na vrsto, kdo je boljši?

Vojvodinja in vojvoda William sta bila zelo pohvaljena, da nista potovala z zasebnim letalom, zdaj pa je nekaj tudi o potniku.

Čeprav se v zadnjem času veliko pojavljajo kritike med princem Harryjem in Meghan Markle, da sta samo govorila o okoljski ozaveščenosti, medtem ko sta v 11 dneh opravila štiri zasebna potovanja z letalom in pohvalila Catherine za redno letenje, ni tako enostavno. Zaradi vojvode in vojvodinje od Cambridgea sta dva potnika prevažala sto kilometrov popolnoma prazna, vendar Kate tega ni poznale.

Po poročanju Daily Maila so si direktorji letalskih prevoznikov FlyBe morda želeli, da Vilmos in Katalin med potovanjem na Škotsko z otroki odletita z letalom, a sta jih temeljito zmotila in dva letala sta morala leteti popolnoma prazna.

William je v četrtek odletel iz Norwicha v Angliji v Aberdeen na Škotskem. Njihov let naj bi bil letalo Loganair (upravlja ga Eastern Airways, partner FlyBe), namesto tega pa je priletel (popolnoma prazen) FlyBe, pobral svoje potnike (vključno z Vilmosom) in poletel v Aberdeen. In „posebnemu letalu” (tudi praznemu) je sledil redni let.

Mimogrede, Kate in William po poročanju časnika nista zahtevala zamenjave.